<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


untuk semua orangg perempuann :D
28.11.10

tanda lelaki sayangg korangg :D

sekiranya korang menyedari boy korang sentiasa bersungguh2melakukan sesuatu utk korang dgn rela hati,nyatalah korang tak silap memilih teman hidup...dia sebenarnya bukanlah jenis lelaki yg berdampingan dgn korang sekadar suka2...ataupun utk mgambil kesempatan, tetapi atas dasar cinta yg sebenar, betapa beruntungnya korang

selain itu, jika boy korang always buat hati korang happy, senang & terhibur, itu tandanya dia inginkan hubungan yg serius drpd korang... dah tentu lah dalam relation kita nak kenangan manis utk dkenang, so tak hairanlah lelaki mcm ni nak kan suasana ceria stp kali didampingi dgn gurl yg dianggap istimewa dlm life nya...pada dia, sudah jadi tanggungjawab utk mbuat hati org yg disayangi senang & terhibur...
jgan kamu anggap boy korang seorg yg kuat mbebel sekiranya setipa masa dia cuba mberi kamu nasihat, ingat!! nasihat maksud mengingati...dia akan always ingatkan korang agar relation yg trjalin bjalan lancar tanpa sbarang masalah, itu tandanya dia amat sayang relation relation betwen korang
cemburu!! satu sikap yang palitng tak disukai oleh kbykan insan yang bcinta.. naum jika diamati, cempuru sbenarnya tanda seseorg itu terlalu menyanyagi korang dan tak tak mahu hati korang berubah... buka boy korang mgongkong kebebasanmu, tetapi dia try ambil berat setiap apa yang dilakukan oleh korang...pada setiap inci, jika korang setia padanya, tidak salahkan dia cemburu!!! asalkan tak cemburu buta!!!
jika sudah sayang mcm2 akan korang fikirkan termasuklah bimbang akan kehilangan korang.. begitu juga jika boy korang myatakan dia selalu memikirkan dan merisaukan kesudahan relation korang...makna nya dia slalo pikirkan ttg korang... kalau boleh biarlah hingga ke jinjang pelamin baru berbaloi...
ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah.. sekiranya apa yang dperkatakannya tidak diambil perhatian, tambahan plak sekiranya korang boleh jadi pdengar setia apabila bdampingaan dgn orang lain pasti dia merasakan dirinya tak berguna pada kamu...

lucu tapi itulah hakikatnya, bgeitulah apabila boy korang beperangai tak ubah seperti anak2 kecik semata-mata utk mdapat perhatian daripdmu... boy korang mahu bmanja dan dia inginkan korang melayan dia lebih drpd org yg pernah korang sayang... bukan senang lelaki sanggup mengubah sikap machonya kpd seorang lelaki yang bperwatakan manja... hanya utk org yg dia sayangi jer tau...so pikir kan lah...
jika korang mberitahu yang korang akan ke satu2 tempat utk satu jangka masa yang agak lama, tiba2 dia jadi mengelabah dan tak mnentu..itu tandanya boy korang tak boleh bjauhan dgn korang...dan korang tak perlu ragu lagi tetang kesetiaan nya pada korang...
sekiranya boy korang always tanya soalan yang sama "u still sayang i ??" jgn angap itu 1 soalan yg bosankan...itu tandanya boy korang tak mahu kasih sayang korang pada dia mjadi luntur, sebab itulah kalimah itu always diulang2 agar korang tahu betapa dia always mahu korang ingat diri korang sudah dimilki oleh dia...
boy korang plak sanggup menitiskan air mata demi korang... bukan semua lelaki sanggup menitiskan air mata hanya utk seorang gurl...tidakkah korang terharu mlihat seorang boy yg sanggup menitiskan air mata demi korang, itu buktinya cintanya begitu kuat buatmu...

dan pengorbanan paling besar sekali gus mnjelaskan lagi betapa boy korang menyanyagi korang apabila boy korang lebih mementingkan korang berbanding diri nya... apa saja yg dilakukan semata2 utk mu...asalkan korang always selesa dan berasa selamat tiap kali besama diri dia....so, HARGAILAH boy korang dan terimalah dorang seadanya...berilah diri korang peluang untuk kembali mencintai seseorang yang bergelar LELAKI

writtern @2:12 AM

C-I-N-T-A ,

HAHA , post akuu yg nee untuk paan : heyy budaqq ! youu kata nakk tahu ap mksud cinte kn ? nah amek ! HAHA ,
-maksud cinte ialah kalao kite benar mencintai seseorang kita tidak akan pernah berhenti memikirkan tentang mereka walaupun sesaat dan merasakan dialah segalanya.
-Cinta adalah perasaan yang tak dapat dilihat dan di jelaskan tapi boleh dirasai dan jika kita benar benar menyintainya, kita sanggup mati untuk mereka  
 Cinta adalah segalanya.cinta hadir tanpa diundang..keikhlasan rasa cinta membangkitkan seribu kekuatan dalam jiwa dan diri kita. kerana cinta itu memberi sejuta rasa, tidak keterlaluan jika aku katakan cinta itu anugerah yang tidak terhingga.... 
Cinta membuatkan kita merasa bahagia dan selesa bila bersamanya dan  kita boleh menjadi diri kita sendiri, tak perlu make up,tidak perlu pakaian mewah semasa dengannya dan dia sentiasa merasakan kita adalah satu satunya insan yang dia sayangi. 
Cinta adalah menyintai, pengorbanan, kesetiaan, persefahaman,,saling perlu memerlukan dan sentiasa mengambil tahu
Cinta adalah mengambil berat tentang orang lain. Iaitu sentiasa menerima seadanya seseorang itu walau apa jua keadaan nya bukan kerana kelebihannya sahaja.
Cinta adalah perkongsian suka dan duka. Dia atau kita akan sentiasa ada di sisi dalam apa jua keadaan

Cinta adalah persahabatan dan keluargaan
Cinta adalah dugaan paling besar tapi manis akhirnya, terpulanglah pada kita bagaimana kita menghadapinya
Cinta boleh membuatkan kita mengalirkan air mata.
Cinta mampu merubah memberikan kebahagiaan dalam hidup kita
Cinta merupakan pencetus corak kebahagiaan dalam hati kita... bila hati dah cinta segalanya menjadi  indah...semakin indah.... terus indah.... 


haaaaaaaaaaaaa ! ade paham ? 



writtern @2:04 AM

him :D
26.11.10

syiro sepet :): ehh skola teknik sr kn kn kn ?
budak jahat: yup npew???
syiro sepet :): form bp ?
budak jahat: f5...
syiro sepet :): ouhh , knl ta budaq2 fom4 ?
budak jahat: knl kowt
budak jahat: npew???
syiro sepet :): heee ,
syiro sepet :): na tny
syiro sepet :): knl nazirul hazim ?
budak jahat: kos pew????
syiro sepet :): auto
budak jahat: asa knl kowt....
syiro sepet :): alaaaaaaaaaaaa
budak jahat: my junior...
syiro sepet :): tana laaa kot2
budak jahat: sy satu kos gak.....
budak jahat: tp f5 la...
budak jahat: ase knl la....
syiro sepet :): ouhhouhhh , tp knl lahh kn kn ?
budak jahat: npew
syiro sepet :): alahh , ckp jeaaa .
syiro sepet :): knl knkn ?
budak jahat: knl la...
budak jahat: npew????
syiro sepet :): okayyyyyyyy
syiro sepet :): tade ap .
syiro sepet :): tny jea
budak jahat: tuh jewp....
syiro sepet :): haha , tade ahh ,
syiro sepet :): die uh cm ne kt skola ?
budak jahat: neh gf dy erk???
syiro sepet :): haha ,
syiro sepet :): ckp jea laaaa
budak jahat: ckp pew???
syiro sepet :): die mcm mne ehh kt skola ?
syiro sepet :): mesti jahad kn kn kn ?
budak jahat: xdelahh, pendiam jugak, ,
budak jahat: neh gf die kn???
syiro sepet :): pendiam ? OMG ! mcm tak pcye jehh , haha
syiro sepet :): aah gf die ,
budak jahat: ouh , die pendiam jugak lh , tp dpn f5 je lah, dgn mbe die xtau lah
budak jahat: nk kate pnh fly, xde plak.
syiro sepet :): haha , okayy okayyy , tengs :)



p/s : HAHA BIY , PENDIAM YEA :D

writtern @9:51 PM

for him :)
25.11.10

Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun kubayangkan
Kau akan pergi tingalkan ku sendiri
Begitu sulit kubayangkan begitu sakit kurasakan
Kau akan pergi tingalkanku sendiri
Dibawah batu nisan kini kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu.. begitu dalam
Sungguh ku tak sanggup ini terjadi
Karna ku sangat cinta
Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih
Satu jam saja kutelah bisa
Cintai kamu,kamu,kamu dihatiku
Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
Satu jam saja kutelah bisa
Sayangi kamu dihatiku
Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
Dinantiku



p/s : ap ? kao ingt senang jee akuu na lpskn kao ? kao budaqq yg pling berharge bg akuu tahuu ! sorry boud last night !

ily anakk ratuu england ! 

writtern @4:45 PM

bebudak hbes skola ,
17.11.10



writtern @5:22 PM

Dave Days - Olive You feat. Kimmi Smiles
16.11.10



syiro aww ,

writtern @10:57 AM

he asks me to listen this song :")

On those drives
We had a million questions
All about our lives
And when we got to New York
Everything felt right
I wish you were here with me
Tonight

I remember the days we spent together
Were not enough
And I used to feel like dreamin’
Except we always woke up
Never thought not having you here now
Would hurt so much
Tonight I’ve fallen and I can’t get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you, I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight
I remember the time you told me
About when you were eight
And all those things you said that night
That just couldn’t wait
I remember the car you were last seen in
And the games we would play
All the times we spilled our coffees
And stayed out way too late
I remember the time you sat and told me
About your Jesus
And how not to look back
Even if no one believes us
When it hurts so bad
Sometimes not having you here
I sing
Tonight I’ve fallen and I can’t get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you, I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight
I sing
Tonight I’ve fallen and I can’t get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight…
title : fm static-tonight

writtern @10:44 AM

12 nov ,
13.11.10

HAPPY BIRTHDAY MUHD NAZIRUL HAZIM BIN NORIZAN :)

WOAAAAA , da tue ehhh sayanggg syiroo nee :)
happy burfdayyy to youuu ,
happy burfdayy to youu ,
happy burfdayyy to tengdomo ,
happy burfdayyy to youuu ,
izz bg i lgu nee , i hafal arituuu jugakk before kul 12 , i pun da suke lgu tuu ,
fer youuu , i hafal jugak lgu tuhh , heee :) , 

youtube : olive you by dave days ,

 Can't get the words out of my mouth
That little feeling everyone talks about
The things you say like I miss your face
I wanna let you know but I can't get the words to go so

Olive you and everything you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

Can't fight the feeling I feel inside
I try to tell you but I always hide
The things you say like I want you to stay right
Here by my side and let the words slide

Olive you and the little things you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

You wanna tell me but I don't know how to say it
I'll let it out what's been on my mind
Those two words need an I love...

I love you and everything you do
These two words mean what I meant to say with three
I love you never felt so smooth
All I can say is I love you

(Olive you olive you olive you)
I love you
(Olive you olive you olive you)
I love you
(Olive you olive you olive you)
I love you
(Olive you olive you olive you)
I love you




saaaayyyyyyyyaaaaannnnnngggggg youuu <3

writtern @5:49 PM

mereka berubah :(
9.11.10

mereka semua yg syiro sayanggg , SEMUE nyea da berubahh :(
nth lahh kn , knp korg berubahh wehh ? akuu ta phm until now ,
explain it to me please ?
sorg demi sorg change , knp lahhh ngok !


the important person is my brother , muhammad azim bin mazlan ,
hey ! knp dgn kao skrg nee ? akuu plik tahuuu , akuu ckp sikedd , kao na touching , akuu ckp sikedd , kao na terase , akuuu ckp siked , kao na mara , tp takpe , akuuu REDHA :)
tp bila kao da baek , lps tuuu angin , what's ur problem bro ? kao neee !
sygg kaooo tahuu :"( , kalo bole akuuu tana kao hilang mcm akuu hilang abangg wan akuu :"(
okayyy ? promise me ,

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time

writtern @11:19 PM

he's mine forever ,

MUHD SAFUAN BIN AZIZUL brother tersayangg :)
adeqq syggg brother wan sgt2 tahuu :((
knp kao cpt sgt pegii ?
akuuu ta puas lg lahhh lepak2 dgn kao :(
dieorg ckp , akuuu kne REDHA , tapea , akuu redhaa .
akuuu selaluuu ingt kao aww lps nee ,
akuu takan bg kao hilanggg smpai bile2 ,
SAMPAI BILE BILE ,
AL-FATIHAH :"(

p/s : bile kite na menari same2 lg wehh :"((

mcm nee kn kn ? :"(

writtern @3:07 PM

jana burfday , 3 oktober 2010
3.11.10



azim tga pilihh laguu <3

meet my jana <3 HAHA

heyy its me okayyy ,

jana tga semangat menyanyi ,



we love to meet and snap our pic together ,

now his turn to sing his fav song <3


hello babehhh , we care each other , HAHA

:)

we love to enjoy together okayy ,

writtern @8:26 PM