<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


sports day ,
25.6.11

haha , the best dayyy ever ~ penadd doe , keje aku jln sane , snap pic kwn , haha . mcm2 lahhh , ruma biruu menanggg , wohooo~ terbaekkkk lahhh !~ haha .


nice one ,

peace yoo !

haha , nice :)

red house ,
okayy , its me , the photographer :)
--------------------------------------------------------------------------------------------


okayy now , aku nak cerite somethingg . .

ooommyyygeeeee ~ ptg td lps lpklpk , M dtg , then aku terus masuk ruma , haha . sorry , aku bkn ap , aku mls lahh nak meet kau , tatahuu knp ? ehh kau blocked akuu kn kt fb ? takp , tak kesah . sooryy , lps kau dtg tuu mmg betulbetul aku takd mood . hurr , sengal kan aku ?

---------------------------------------------------------------------------------------------

hurr , aku dah malas nak balik asrama tau tak . lps nee minggu balik ,nak balik sg.siput lahh , hahaha . takpun mls lah balik mane2 , stayy jea kt hostel tuuu . senang cerite kan ?
---------------------------------------------------------------------------------------------


just now aku kene pukul dgn bapakk akuu , apelahh mslh kau lg kan org tue ? meluat lah bile kau balik . mak kate kau dah due minggu tak balik rumah , ape kes ? pastu tibetibe balik , buad kepale angin kau pulak . kau boleh lah pukul aku , tp apehal kau nak touch mak aku pulakk , semakk lah kau nee . baik kau ta pyh bali lahh setakat nak lepaskan tension kau tuu kt dlm umahh nee . kau tade aman ruma nee tau takk . INGAT ! aku takan tegur kau sampai betulbetul aku boleh maafkan kau . nampak nye kau dah ulang mcm dulu . kau ingt kn tahun lps dri bulan 5 smpai hari raye aku tak bertegur dgn kau ? time tuu lah baru kau nak suruh mak ckp dkt aku yg kau sygg aku . PUIII ~ blahh laa , ehh aku tak kesah lah kalau kau tak suke ak pun . tp agak2 lahh brader , lu touch mak wa . jgn nak real sgt lah kt dlm rumahh nee . * soorry aku terkasar bahase , kau sndiri tahu aku jnis mcm mne kan ?

---------------------------------------------------------------------------------------------


aku tahu korang tgah bace blog aku , and now msti kau nak kate aku RUDE kan dkt bapak akuu ? so pegi mampos lahh kat kau , aku tak kacau bapak kau pun kan ? kbbyyyyeeeeeeeeeeee XD

writtern @10:24 PM

wuf :)
23.6.11

malam yang dingin , bagaikan mutiara ~ haha , ape ke hal dgn aku nee XD
guys , hari isnin lps aku kene histeria :'( . siann kat aku kn ? nee semue disebabkan budakbudak bodoh bagai tuu mane spirit of the coin . weyy minah , ap yg kau dpt dgn maen spirit-2 nee ha bongok ? pastuu kaitan dgn name aku kt dorm 27 , sengal taik kambing betul lah ! dahlah , pegi mampos lahh weyy :)
aku balik uma harii rabu maghrib . time nak balik tuu , akuu nmpk myy boo byebye kt kitee . sedeyyy tauuu :'( . rase mcm dah tak jumpe jee time tuu , sedeyy sedeyyy . rase nak menanges kott time tuhh , haha . tp takp , kite kn kuatt , mane bolehh nangis tibetibe kan ? mlm nee ta boleh nak kol boo sbb die kn kt asrama , lgpun aku txt dgn die pun , die pnjam fon kwn die , haduii . tp takpe , my boo kate , esok mlm bolehh gayutgayutt . ape lagi , bedtime story lah lg :) . haha . mse aku onl td , ade lah sorg mamat nee , tetibe mintak coup , erkk . soryy babe , aku bukan untuk kau , dan aku tak kenal kau . kau yg tetibe merapu meraban mintak couple tnpe aku knl kau . aku lg sayangg budak botak akuu tuhh okayyy .
bieyyy , bile nak hari isnin nee , ia nakk meet bie laa ~ ahad ia tak balik tauu sbb ade hal :) . hope youu phm okayy busyukkk ~ nak tahu tak , bile kite onl kn , kite tgk im kmu OFFLINE , kite sedeyyy tauu . kitee mishh lahh kat kmuu , haha . gedik bebenor yea akuu nee kn akmal ? hanggg tak pyh nak kelamm yea biee . nanti bilebile cuti , bile free ia dtg uma biee lg tauu :) . okayy lahh , i know u read this post now , gtg , mak nak gune pulakk , byebye , muaxmuax kat pipi . tp kan , ade bau busukk lahh bie nee , haha , aku syg hang lah busukk >.< !

writtern @10:05 PM

hari giloo XD
10.6.11

 9 jun , kalau tak nak tgk movie nee tauu , tp tak kesampaian , penuh satuu jayyjayyy , bnci betul lahh , nak tau sbb ap ? bukan aku tade duet na tgk , tp masalahnyee , kt jayyjayy smlm BANJIR dgn budakbudak MANJOI yg berie sgt nak tgk movie tuu , perghhh , mcm2 org ade smlm , sia* betul tauu . last2 , sml karaoke , then mknmkn , jalanjalan ~ nak tau , mse mkn kt fcourt uh , aku nmpk someone , OMG ~ saket nye hati akuu . sengal taik kambing betul lah , knp lah die msti ade kt situ jugak , baling taik kambing bulatbulat bru tau *mcm le aku brni nak pegang taik kambing . haha . btw , mse nak balik smlm , aku and jana dah dpt cab tauu , tp adelah due org minah nee pegi amek cab uh sbb na pegi simpang pulaiii , eee sengal betul , yg uncle tuu pun bingai sgt , tau tak simpang pulai tuu ceruk =='' . okay fine maybe uncle tuu nak amek yg jauh sbb byr bnyk , HUNTUNG lahh katekan , hahaha . dasar bajingan luuu ~ lps tuhh aku and jana punye lah meradangg , aku te
ndang lah kon yg wane orenn tuu tauu , dah senget  pastuu jana tak sempat nak tendang kn , terus kon tu terjatuh , pastuu ade guard ckp wooooooiiiii ~ haha . ape lg , kiteorg pun cabut laaa , ape lg . aha . mmg lari lintang pukang kau tau tak . tp mmg best lahh , rase nak try lg lain kali , hahaha . kite kerek maaaa ~ haha .

bedtime storyy , haha . whyy bedtime story ? haha , last night akmal story blik dri 1st we knl , 1st kiteorg kwn ,  until la kiteorg couple , haha . lg pun bnyk skip sbb aku yg suruhh , ta boleh dgr , gedik sgt tau tak , haaha . mmg gelakgelak laa jwb nye , haha . die ade jelouse , syiraaa mne ade lngsg :P . hahaha . thanx aww bie , haha . iloveyouu iloveyouuu . nahh muaxmuaxx ~ !

writtern @11:42 AM

mulut mcm haram , lu dah cukup berani mati kaa bhai ?
7.6.11

mulemule budak nee post mcm nee aku tak kesah lahh kn ,
Syira Moy Lu iNgAt iNi TemPAt BApaK Lu punYA Ka?
 
okayy let start .
weyy pukimak , aku tak heran lah kau nak maen bapak2 , tp mulut kau mmg melebey sial . kau nak tgk geng aku mcm mne ? kau tak knl aku mcm mne lg , jgn ingt aku pmpn , aku takd mbe ramai , mebe aku pun da bengang dgn kau la pukimak ! pastuu kau nak try cabar kesabaran aku pulak ? heyheyhey bastard , jgn smpai aku bg green light kt kwn aku , kwn aku trus kutip kau bhaii :)
aku bukan nak ckp besar , tp ini lah kenyataan kalau maen dgn api :) . smpai awek kau pun nak backup kau derr ~ elok sgt kea tuu ? weyy jana , setakat mat rempit mcm tuu , berlambak laaa . skrgg nee aku bnci kau , triple fuk atas dahi kau , khamis kelua , aku tibai kt jj , tak turun , lain hari aku sndiri turun sg siput .
then aku pun post nee 
                   Syira Moy 
Pehal Kau Delete Post kau?Dah post Biar je la XD , berani bikin aku marah , berani mati la weyy !




writtern @12:03 AM

mucux ia , XOXO !
3.6.11

hello bitch , hello stalker , hello backstabber and hello to all . salam 1 malaysia BOOOO ~ haha . ee apela aku nee , takde kaitan langsung dgn title aku tuhh =='' . BOOOOO sikit kat aku :D . hahaha .

away to sg.siput :)
meet mama bie , papa bie , opah bie , ibu bie , ADIB , akeem , qalish , tina , ayu and lain lain lg . nice :)
malu tau tak mse nak pegi mkn , kalau ruma aku tuu takpe jugak , haha . nee ruma orangg kott , haha . btw , biee ~ akeem tuu aktif sgt lah bie , smpai tumbuk2 , tp takp , tak kesah lah .
psssssttttt ~ nak tahuu tak , ad budak tuu da gatal lah skrg nee , haha . die kn ~ haha , tny lah budak tuu sndirik okayy :D , haha . name budak tuu muhammad akmal bin norazmi . haha . BNYK LAH KAMU PUNYE SOFT ! bg penampo nak tak ? hahaha . adib adib , kamu comel laaaa ~ nakk ngorat bolehh *jgn bgtahu angah tau adib :D . nantii adib suruh angah ajak adib hang dgn kak syira skali okayy kalau adib blik sini :) . okayy lahh , naa sambung onl fb laa :) .
XOXOXOXOXOXO !~

writtern @8:24 PM

new BULAN
1.6.11

iloveyouu bie , muaxmuax >.< ! 3th june nee , dah due bulan we tugethergether :) hee ,
bie jahadd , ia gtau ur mama :D


(: hello june , goodbye may :)

writtern @1:01 AM