<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


Smile .
17.3.12


If now you are reading my blog baby , i would like to say and shout the voice of my heart telling you that I LOVE YOU ! Sayang , thanks okay . You always make me feel happy . Hey girls , back off . He's mine . Don't you dare to take him away okay girls ?
It is so hard for me to describe it by word so i'm choosing this method which is through my writing . From the eyes , to my heart  . I start to fall in love with him since he always take care of me when i broke up with Rais and both of us start our conversation soo sweeettttlyyy . Hahaha . Biyy I do love you . Sampai bila-2 aku syg kau , tp kalau kau curang , err its up to youu lahh biy , hm .
Btw , guitar aku baru jea hancur . Ya Allah , mcm mne boleh hancur ? Sbb aku bengang sgt then aku hancurkan . But its okay , nanti abang aku nak beli baru , wah tak sabarnyee , aww . Nanti boleh main gitar lg . but aku cuma main gitar utk dia saje , for who ? My arwah abang yang tersayang :') . Btw , today is the last day i'll online facebook , updating my sweet blog , and hanging with my friends cause tomorrow i'll be hanging at my own village . Hurr suck ! I hate to go there so much ! So much ! hurr .

Muhammad Jazmal Hardi bin Jamaludin , dont curang-2 with me kay biy ? Promise me ? Two fingers right here kayy ? Iloveyou , so much .

L O V E H U G ,
Syira Moy .

writtern @12:39 AM

Kosong , sepi , itulah realiti kehidupan seorang gadis ,
14.3.12

Noor Shahiera ,
Seorang gadis yang mempunyai pelbagai perwatakan , dia mudah bergaul dengan orang akan tetapi dia akan menjadi sombong jika tiada orang yang tegurnya . Kenapa ? Kerana dia suka menyendiri . ALONE . Dia jugak seorang yang panas baran akan tetapi panas barannya boleh dikawal jika dia sedar dan sabar . Dia sensitif maka janganlah mencuba membuatnya menangis . Dia mudah menitiskan air matanya untuk orang lain . Jika dia memaki hamun seseorang tersebut walaupun kesalahan seseorang tersebut kecil , dia akan menangis . Kenapa ? Dia sensitif . Dia sensitif . Dia juga memiliki perwatakan yang kasar akan tetapi jika sesiapa yang rapat dengannya , orang tersebut akan tahu dimana kelembutannya berada . Kenapa dia tidak menunjukkan kelembutannya itu ? Kerana sejak arwah abangnya muhammad safuan sudah jauh pergi darinya , dia berubah perwatakan . Kenapa ? Kerana baginya , dia tidak mahu orang memijak kepalanya . Kerana dahulu arwah selalu melindungi dirinya . Akan tetapi , sejak arwah pergi meninggalkan dia , hidup dia musnah , hidupnya tidak menentu arah , tiada hala tuju . Tetapi dia telah bermimpi arwah dah arwah menyuruhnya tabah dengan hidupnya , arwah suruh dia berubah demi masa depan dia , dia tidak boleh bergantung kepada orang lain . Kini dia lebih suka menyendiri , sehinggakan ramai yang mengatakan bahawa dia seorang yang sombong . Dia liar . Dia jahat . Dia kasar . Itu yang diperkatakan oleh orang ramai . Tetapi siapa tahu bagaimana kehidupan sebenarnya ? Hanya beberapa orang sahaja yang memahaminya . Kenapa ? Ini semua angkara seseorang yang dia sayang telah pergi . Disebabkan itu dia melindungi dirinya daripada didekati dengan cara memaki hamun orang tersebut jika ada yang mengacaunya . Tetapi bagaimana jika kita mengenal dirinya ? Dia juga suka mementingkan diri kawan-2 nya daripada dirinya sendiri . Ramai yang menganggap dirinya bodoh kerana sanggup mementingkan kawan daripada risiko dirinya sendiri .
Dia suka berpura-pura . Berpura-pura apa ? Dia suka berpura-pura kuat ketika ada masalah . Dia tidak akan menunjukkan masalahnya terhadap orang lain . Baginya biar dia sahaja yang menyelesaikan masalahnya sendiri . Dia lebih suka membebankan dirinya dengan masalah kawan-2 nya . Kenapa ? Kerana dia amat menyayangi kawan-2 nya .
Selepas orang yang dikasihinya iaitu Mr.R , kini dia tahu dia hilang lagi orang yang disayanginya . Kenapa ? Kerana Mr.R mempunyai orang lain . Dia menangis . Menangis . Menangis . Kini dia sedar bahawa tiada gunanya jika dia menangis untuk orang yang tidak menghargainya . Dia bersumpah tidak akan memberikan kepercayaan sepenuhnya kepada orang yang disayanginya . Jadi dia bertekad akan menumpukan perhatian kepada pelajarannya , dan dia akan membuktikan bahawa dia tidak lemah jika ada yang menyakitinya .

Itulah serba sedikit kisah gadis yang dikenali sebagai Syira Moy ....

L O V E ,
Syira Moy .

writtern @2:42 PM

Bintang di langit ^^V
13.3.12

Hye all , wah lama betul tak update blog ni , hihi . Btw korg semue sihat ? Syira demam laa , sian kan ? Syira nak bgtahu , Syira dgn Rais dah tade pape dah :( BREAK OFF !
Sbb ape ? HAHAHA . Nak tahu ehh ? Die ad perempuan lain . Hish , tak syg Syira kan die tuu ? Kite syg die bagai nak rak , mcm tu die buat kat kite . Die pernah tuduh Syira ad bf lain , padahal die yg ad . Hey awak ! Saye ni bkn playgirl okay nak coup bnyk-2 , even saya ad ramai kwn laki pun , saya tahu batas nak kwn tu la ! Tak mcm awak yg sanggup buat mcm tu kat saya :) Tp takpe , saya bersumpah awak akan ditimpa bala and awak akan menyesal sbb buat saya mcm ni . Biar hukum karma balas balik dekat awak .
Dahh stop about him , exam ? OMG , tatahu lah , tp alhamdulillah boleh buat .
Lepas ni nak study betul-2 , taknak fikir psl die dah .

Muhammad Jazmal Hardi ^^V

L O V E ,
Syira Moy .

writtern @8:55 PM