<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


13.12.12


Hi all
Indahnya dunia harini , tak hujan . Nampaknya bumi kita harini tak kehausan air hujan rahmatNya :)
Humph , knp dgn aku ni actually ? Alahai , esok dah 9months with JH :') Ouch iloveyoufuturehusband . Future husband ? Hmph , maybe if he really want me .
Tak puas rasanya jumapa dia semalam :/ WhatASadLife .
Esok anniversary saya with JH :') Tapi malangnya dia kena repair motor , its okay lah , biarlah tangguhkan dulu . *Tak redha pun actually :'/ Ohmannnnn , i'm crying ryte now . Alahai , lemahnya seorang insan ni . Hm . Aku dah prepair somthing for him , walaupun tak cukup budjet dan benda tu mmg simple gila habaq hang , tapi bg aku , ianya cukup . Cuma dia perlu tahu yang aku sayang dia . Sayang sangat :')
You're my love , my friend , my sweetheart too . My life , my all , my dream come true . So glad I fell in love with you biy :')

writtern @11:50 PM

1.12.12


Please , I do love him . Heyhey , ape yang tak kena dengan aku ni sebenarnya ? Syira , could you please , huh !
        Ni pasal JH . Yes , he's mine . But not officially mine yet :') . Actually , i missed him so much . SOOO MUCHH ! Swear :') Rindu JH yang dulu . Mana dia ? Dia telah hilang dan muncul JH yang baru :') Why ? Knp Syira cakap macam tu ? Hm . JH tak sayang aku dah eh ? Ye , aku tahu , dia mungkin sayang aku , tapi entahlah . JH , siapa saya dekat awak ? Tell me right now !
       Ada masa dia sweet , ada masa dia comel , ada masa dia baik , ada masa dia caring , ada masa dia sabar , ada masa dialah terbaik . Tapi , ada masa dia buat tatahu , ada masa dia main lepas je , ada masa dia marah , ada masa dialah buat Syira nangis . Auch , it hurts me :'/ . Syira paling terasa bila Syira cakap something dan dia buat macam tak wujud je ~  Syira couple dengan patung ke ? Patung yang hanya senyum tapi tiada perasaan :') Someone help me right now please .
       Kadang-2 Syira rasa dia je banyak kali tahan dengan perangai Syira . Haha , nak tahu Syira macam mana ? Yes , panas baran , sabar ? Kadang-2 je and so on . JH , please , I am who I am :') Btw , Im so sorry . Saya ni banyak menyusahkan awak kan JH ? Oh come on la , admit it sayang . Okay cun , thats good :'* . Lastly , saya minta maaf mungkin saya bukan macam yang awak harapkan tapi satu hari nanti saya akan buat awak bangga dengan diri saya :') I MISS THE OLD JH , THE NEW ONE IS SUCKS -.-'

writtern @1:38 AM