<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


Love .
24.1.12

Hiiii , dalame ta update blog :) Btw , today last day Syira onl . Nak balik asrama dah . Untung lah sch lain cuti seminggu . Haha . Takpe , sch Syira baik lah tuu :) Kiteorg fokus SPM ! hahaha .



Btw , korang tgk tak yg dekat siku Syira tuu ? Haaaa tu excident , kat lutut Syira pun ade , tapi Syira snap dekat siku je sbb luke tuu mcm bentuk kan ? Hihi . Syira pun tak tahu mcm mne boleh jd mcm tu bentuk nye . Mase tu Syira nak gi jumpe Rais , maybe sbb terfikir kan die , so sbb tuu luke mcm tu kot ? HAHA . ILOVEYOUSOMUCHSAYAAANG :)
Btw , papa Rais meninggal 23 Jan 2012 . Kesian babyy omey aku tuu , Bie . Bie sabar okayy ? Ni semue ujian okayy , Allah nak uji bie kuat mane . Bie berubah untuk papa bie okay ? Promise me ? Bie kan kuat , bie kan superhero bb , kalau bie tak kuat , takpe takpe , bb ade utk bie :') . Bieeee ~ Nak tahu tak ? Mase org tu nangis kan , bb ckp la tamau la nangis-2 , tak handsome dah , terus org tuu senyum , hee sukaanyaaa sukanyaaa , iloveyousomuuucccchhh ^^ . Sayang gila-2 sampai jd gila . Bie ckp cincin tuh arwah belikan ehh ? Takpe takpe , bb jage elok-2 utk bie kayy ^^ 
Btw , ade kwn aku ni dah tahu perangai aku mcm mne . Adoyaii . Menyesal la pulak bgtahu diorg , haha . Korang nak tahu ke ap die ? Aku ni panas baran , aku tak suke orang kacau baran aku . Tapi aku bile marah org , pukul orang , aku rase mcm bersalah sgt . Tapi dah care mcm tu aku protect diri aku dripd kene je . Aku tak suke weh , serious sembang . Ade sesetengah tu lg lah , suke kacau aku , bg aku panas . Haih benci-2 . Tapi bile aku marah ap semue , lps tu aku lepak sorg-2 kat mane-2 , then aku nangis . Haha . Teruk kan aku ? Kat aspuri lagi lah , diorg tak tahu bile time aku nangis , kdg-2 tuu aku gi tandas , ak nangis , haha . Tah pape je . Btw , to those yg ade video aku menyanyi tu , simpan elok-2 . Haha , jgn bgtahu org tau .


#Berat hati nak balik hostel
#Berat hati nak tinggalkan bie omeyy kita .

writtern @2:42 PM

Hi 2012 , Goodbye 2012 .
3.1.12

Hi all . Alhamdulillah harini Syira still hidup lagi :)
Harini last Syira update blog , bukan maknenye last tau , tp tak selalu update dahlah okay ? Tapi jarang laa , sbb Syira nak pegi asrama dah . Btw wish me luck in SPM kay ? I'm really appreciate it guys ^^

Bie , berat ohh hatii bb nak pegi asrama . Bb taknak tapi disebabkan Spm , bb pegi jugak . Nanti kan bb mesti rindu gila vavi lah dkt bie . Rindu sgt-2 . Tak tipu ni . Bieee , nanti bb rindulaa nak gelak dgn bie , nak gaduh dgn bie , nak otp dgn bie , nak teman bie main snooker , nak teman bie mkn , nak dgr celoteh bie psl mknn , nak tgk bie senyuum , nak jln-2 dgn bie , nak muax-2 pipi kiri kanan , nak tarik rambut bie , nak nangis dgn bie , nak marah dgn bie , nak gurau dgn bie , nak gedik dgn bie , nak ckp iloveyou dgn bie , nak msj dgn bie , nak wtw dgn bie , nak IM mcm dulu dgn bie , semue laa , bnyk lagi tau . Rindu : ' (
Bie , bb takan berubah la bie , bb janji ni . Bb kat sch tuu ingat la bb ad bie , tadenye lupe kayy ? Even kite ta bole jumpe mcm selalu , tapi takpe , time bb balik bb nak lepak dgn bie okayy ^^ . Tapi bie pun kene la promise kayy sayangg ? kena promise yg bie takan tido . Kalau tak , bb boom ruma bie karang nak ? Hihi memain je . Kalau boom ruma bie , mane bie nak duduk kan ? Sian babyomeyy kite ni . Hihi . Bb nangis la bie call pg td , bie pun nangis ken ? Iloveyou bie . Soooo much . Sayang bie sgt-2 . Syg tinggi Gunung Everest , betul ta tipu ni . Bb harap tahun ni kite tamo gaduh-2 dah kayy bie ? Bb akan try nak elakkan gaduh dgn busuk bb nie :)
Nanti dekat asrama bb call gune public jgn tak angkat pulak tau . Bye , iloveyousomuch bie . huaaa , sedih nak tinggalkan bie :( . Sedih sgt-2 . Jgn nak menggatal pulak yee , bb skrg ade spy tau :) Hoho , muahmuah pipi kiri kanan . Bye :(

Btw korang , andai kata tahun 2012 nie tahun terakhir Syira ade kat dunie ni , Syira nak mintak maaf okay . Kalau Syira tade . hope ingat Syira sampai bile-2 kayy ? Nanti yg knl Rais , kalau die tatahu Syira dah tade , korang bgtahu t\dekat die tau . And bgtahu yg Syira saaaayyyaaaannnggggg die sgt-2 . Syg die mcm Syira syg arwah Abg Wan tuu . Syira nak die happy je okay ? Korang tamau bg die sedih-2 tau . Terutame skli dekat kembar die , kwn-2 die , korang jage die leklok kayy ? Aku syg syg syg die sgt-2 . Korg jgn lah nak hine die , jgn nak pinggir die , jgn nak bg die sedih , jgn bg die marah , and lastly , to those yg buad cite aku nak kikis duit die , sorry guys , aku pun ad duit aku sndiri . Aku tak pernah mintak pun nak duit die ,langsung tak . Aku syg die lg adelah dri korg syg die . Aku sanggup nangis sbb die kalau korang hine die semue . Maybe perangai die teruk , tp die pun manusie jugak . Org ramai cite buruk psl die , tp aku taknak pk diemcm yg org cite , sbb aku tahu die bukan mcm tuu . Die adalah diri die sndiri :) 

writtern @5:56 AM