<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


29.11.12

Alhamdulillah SPM tinggal lagi dua paper lepas tu habis . Hey , tak semestinya habis SPM , habis segalanya . Betul kan ? Panjang lagi perjalanan hidup kita kan ? So berusahalah lagi kay :)
Rasanya tak sabar nak cuti sekolah ni :) Nak kerja cari pengalaman hidup . Time tu baru kita tahu betapa susahnya makbapak kita cari duit untuk sara kita kan ?
Kawan-2 , pernah tak korang rindu kawan-2 korang ? Yang rindu tu , baguslah :) Syira nak cakap , syira sebenarnya rindu dekat kawan-2 syira :') Sedih sgt bila diorg dah takde untuk syira , semua buat hal masing-2 . Haish . Nth lah , rasa nak nangis pulak . hikhik .
      Btw , Syira sebenarnya banyak benda nak cerita ni . Tapi tu post yang akan datang kay ? Alahai , kalau taknak baca pun takpe , syira faham :D 
      Kyra and Rara , lepas ni kita kan jauh-2 , hahaha . One day nanti kita lepaklah sama-2 kay ? Rara pulak nanti dah pindah Melaka , jangan lupa kami tau Rara motella . Hikhik . Tuhan , jagakan diaaa ~ Dia sahabatku , kan tetap kawanku ~ Haha byeeeeeeeee <3 p="p">

writtern @11:52 PM