<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


DISORDERED :]
30.10.11

Hii all , entry kali nie mmg ada kene mengena dgn title uh :)

Sebelum ape-2 , hari nie sumpah aku penat , tp gatal jugak nak onl kan ? Hihi . Esok nak balik hostel dah , Hihi alamakk , bosannye , takpe syira , just one more weeks kau nak sch , lps tuu , Hurayyyy . HAHA , Erk , tp tahun depan sch lagi , apelaa , SPM pulak tuu .

haih about my  boyfriend , aku dah taktau nak cakap mcm mne dahh , aku bukan taknak try faham die tapi entahlah wehh , aku asyik menagis nye walaupun hakikatnyaa korang tgk akuu gelakk je kan ? happy jea kan ? entah lah , bie , ia faham mmg u nak jage perasaan mama and ia , tp youu bukann jage perasaan ia dah , nie bie dahh mmg lupekan ia , jujur ia ckp , ia rindu awak yg dulu , ia tak mintak pun ap yg you ckp kt im tuu , i mmg takk batak pun , tp i just nak youu ada mood jea with mee , nie takk , bila txt , dah reply2 , then kata oh la , apela . mcm tuu youu kata youu ada mood ? bg i takk , hati perempuan lain tau tak , bia pun bnyk songeh , tp youu mmg takk faham hati perempuann tau tak . haih . pasal ur sakit tuu , mmg i tanak bg sakit , mslhnyee kalau i diam jee , lg kecik hati i tau tak . tiap2 malam i menangis pasal fikir youu , youu pulakk ? confirm2 malas nak fikir punyaa , confirm2 you have fun with ur family and friends . Jana pun suruh kite break , but i taknak , sbb u're different from all my ex . i cuma nak youu mcm duluu , mmg lah ni semue salah kite , tp entah lah , i dah taktau nak ckp ape , i tau youu akan bace blog i , ape-2 i mintak maaf sgt kalau i ade saketkan hati youu , i ade buad youu bengang ngn i , i ade menyusahkan youu and halalkan makan minum i ,  saya tau saye teruk . saye tau saye teruk dan saye tau saye teruk :']
saya rindu time nie , sy rindu bila awak nakk bedtime story dgn sy :'( bile boleh awak bg semue tuu lg ?

writtern @1:35 AM

sedihnya hati :)
23.10.11

Assalamualaikum . hye all , semua nya sihat kan ? of course lah sihat kan . hihi .
Hari nee akuu sedih gilagila doe , hurm , ade boyfriend mcm takde :( . haih , mey ckp sbr je laa , maybe die ad problemoo . tp kn mey , takkan lah ade problem smpai pinggirkan aku mcm tuu skali , at least call , at least txt for awhile , tp TAKDE LANGSUNG ! even aku ade problem pun , aku takdelah sampai nak ketepikan die , mslh aku tuu aku biar jee , aku cite kat die , takpun kdg2 mslh tuu aku simpan sndiri sbb aku taknak beban kan die . weyy , die dah tak syg aku :(
knp die sanggup buad mcm nee kat aku ? mcm nee die kate die takkan bia akuu sorang2 ? mcm nee die takkan tinggalkan aku ? OMG ! lps nee sumpahh kalau aku break dgn die , aku pilih jalan untuk mati *FUCK PEGI MAMPOS LAH KORG NAK CKP APE KALAU AKU PILIH JALAN NAK MATI PUN  ! haih , hidup aku skrg tak tenteram doe , nasib baik ade MEY , YANA , JANA andd lainlain ,

nah nie untuk awak .


Tak bisa ku terima
Kau tinggalkanku
Saat ku butuh kamu
Apa tak kau rasakan
Betapa hancur
Hidupku tanpa kamu
Aku terlanjur..
Terlalu..
Bergantung padamu
Jangan pergi
Jangan pergi
Jangan kau pergi
Ku tak ingin sendiri
Ku tak sanggup
Ku tak sanggup
Sungguh tak sanggup
Hidup tanpa cintamu
Kau yang buatku tegar
‘Tuk terus bertahan
Jalani hidup ini
Ku tak sanggup
Ku tak sanggup
Sungguh tak sanggup
Hidup tanpa cintamu

dengan yg nee


saat aku tertawa di atas semua
saat aku menangisi kesedihanku
aku ingin engkau selalu ada
aku ingin engkau aku kenang
selama aku masih bernafas
masih sanggup berjalan
ku kan slalu memujamu
meski ku tak tahu lagi
engkau ada di mana
dengarkan aku ku merindukanmu
saat aku mencoba merubah segalanya
saat aku meratapi kekalahanku
aku ingin engkau selalu ada
aku ingin engkau aku kenang

dengann ,


Ini Semua Bisa Teratas

Resapilah Semua Yang Pernah Kita Lakukan
Ku Ingin Kau Bicara
Katakan Saja Apa Maumu
Kau Diam Tanpa Kata
Kau Seolah Jenuh Padaku
Ku Ingin Kau Bicara
Katakan Saja Apa Salahku
Sungguh Aku Tak Mengerti
Apa Yang Telah Terjadi Dan
Ku Tak Ingin Kau Pergi Jauh Dari Hidupku
Kau Takkan Pernah Sadari
Betapaku Mencintaimu
Kau Yang Selalu Aku Banggakan
Kau Takkan Pernah Sadari
Lihat Aku Coba Kau Mengerti
Betapaku Mencintaimu
Kau Yang Selalu Aku Banggakan
Kau Takkan Pernah Mengerti
Betapaku Menyayangimu
Kau Yang Selalu Aku Inginkan
Kau Yang Kuinginkan...
Kau Yang Kubutuhkan...
Kau Yang Kuharapkan...
SAYE NAK AWAK TAU SAYA SAYANG AWAK , TLG JGN PERGI TINGGALKAN SY YE :'( SY DAH PENAD MENANGIS UNTUK AWAK .

writtern @11:48 PM

awak :)
16.10.11

awak , awak sehat tak ? alhamdulillah awak mesti sehat kan ? hee , awak , awak tau tak sy syg awak sgt2 ? sy pun taktahu knp ? awak2 rase2 ? hihi
awak :(
awak tau tak , bile sy dgr awak ckp kt sy awak nak pegi sarawak esok , ay sedey tau , sy menangiss , haha . mengade kn sy nee menanges2 , haih . nth lah awak , mmg tuu perangai sy , kuat menangis , hihi . awak , kn status sy yg makin lama awk pinggirkan sy tuu , sbnrnye taktau lah sy nak ckp mcm mne , tibetibe jee , sy pun keliru dgn sy sndiri skrgg . haih , awak berubah , sy pun taktau nak ckp mcm mne ? tp nth lah , haih . awak mcm pinggirkan sy . knp ? awak dah tak syg sye ehh :']
awak , esok awak hatihati tau , nanti awak dah smpai sne , awak have fun lah dgn family awak okayy ? especially mama . im really2 sure mama hate me a lot :') so , sy mintak maaf kat mama tau , tugas sy dah selesai , tugas sy mintak maaf kt mama awak selesai , terpulang pd mama awak nak maafkan atau tak , sy redha :')
awak , andai kate hari isnin tuu hari last sy jumpe awak , sy nak ckp yg sy sygkan awak sgt2 , andai kate kalau awak esok last kt sini , sy nak ckp yg sy syg awak sgt2 , andaikate awak dah ta boleh jumpe sy , sy nak ckp sy syg awak sgt2 . andaikate hari nie last awak ckp dgn sy , txt dgn sy , online dgn sy , sy nak ckp sy mmg syg awk sgt2 . assalamualaikum :')

writtern @1:50 AM