<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


17.3.11

fuckfuckfuck ~! ingt kau bagus , tak suke wa , lu pegi berambuss , HAHA .

writtern @12:00 PM

16march♥
16.3.11

god ! i miss you like hell ! abgg , imissyouu imissyouu . i miss ur jokes , i miss ur smile , i miss when we hang tugether , hurrr , BANYAK LAGILAH aku rindu kau ! kalau kau ad skrg , aku nak kau tahu yg aku rindu sgt2 dekat kau sejak kau pergi tinggalkan aku . akuu tak kesah kalau akuu bazirkan airmate akuu , tp kalau boleh akuu nakk kau tau yg akuu sayangg kauu . i keep trying to be strong and face this miss but i really cant . happy birthdayy bro . kat asrama kan kan , akuu ada simpan baju kau :) . shhhh , kwn2 dorm akuu tatau pun lah . jgn risau :) . u are my great superhero , i love you , beb , akuu rase nak menanges lahh mcm nee , tp bak kata AHMAD LUQMAN , tak baek menanges . i miss youu badly bro !
okayy okayyy , lets stop !
let me tell you something , okay here's the real deal =='' , i'm reallyreally confused . SHIT ! i dont really know bout my true feelingg ryte now . yes i'm single ! sumpahh leee ~ i guess i'm starting to like this boy . his name ? err , secret lah wehh ! haha . because i'm sure he will reads my blog and for sure die tahu aku suka die kan ? haha . EVIL !♥  but ..........Yeah, imposible ! he can't accept me . we just can be a friend.  Not more than that ryte ? haha , SETANNNN !

grrr ~ pegy mknmkn td ptgg , jantungg saket balik la bodoe , knp lah akuu yg dapat bnde2 mcm nee :( . dahlah bro meninggal sbb barah otakk , poor me and him ryte ?

newnew friend is like hell ! love them so much !
atikah mohd alias
muhammad akmal norazmi
khairul akmal
khairul azmi
ahmad luqman
muhd nabil
damn cool :) lovelovelove .



  awakkk , jadi boyfriend saya nak ? HAHA

writtern @10:58 PM

--------
12.3.11

Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.

Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinya nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aku mula jatuh hati kepadamu
Setelah kau kata cinta padaku
Masing-masing dulu punya pasangan
Akhirnya kita bersama
Pertama kali kita bersua bertentang mata
Terasa ada kimia di antara kita

Kau kucup pipiku
Kau bisikkan cintamu
Kau kata baby I love you
Kau cairkan hatiku
Bahagia
Ku rasa disaat kita berdua bersama
Memandang bulan terang
Menyaksi bintang-bintang
Kau seru akulah pelangi cintamu

writtern @3:19 AM

tawar hati ,
11.3.11

god , bnyk yg terjadi dekat akuu tau tak . hahaha , sumting bad story here . . woo ~ cool down cool down syira.
ap yg korangg rase kalau kwn yg korangg rapat pastuu dirampas ? HAHA . nth lahhh kn ? terpulangg . akuu  kesahh dahh lps nee . akuu kesian dkt tika , si toyol boleh percaye kate2 org dri awek sndiri . toyol ,sorry to say this , akuu mcm tak percaye jee kau boleh tny mcm tuu kt tika , thats mean kau tak pcye kt die . fine . kau dah berubah . dahlah , pegi backup lg budakk tuu . 
sian seha , fairuz andd ucu . dieorgg dipinggirkn dlm kls tuu . KORANG TERUK !!! akuu bnci tau takkk ! tiap2 mlm akuu menanges psl hal neee . knp perlu jd bnde mcm nee ? KNP ??!! no komenn ~
16 march nee burfday arwah :( ,
RIIINNNDDDUUUUUUUUUUU ,
nak nanges cukup2 ,
jantung makin sakit :)
kantoi mulut berdarah dpn kwn :)
kantoi hidung berdarah dpn fairuz :)
teruk lah mcm neee , 

writtern @10:53 PM