<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


7.6.12

Hi hi hi , dah lama syira tak post dekat blog ni , rindu ah pulak . hee :)
Btw macam mana holiday korang ? Holiday aku okay jea , best lah jugak . Alaaa sch nak start dah , malas ahh nak balik . Haha .
Hari selasa lepas aku hang with adie dgn kwn die who is beby and yzid , okay they're awesome . diorg sporting ah :D
Lama jugak lah dekat jj tu , lps tu pegi polo , funfair , and bnyk lg ah . Penad siot >.< ! Haha tp tak kisah , janji happy :)
Best kan Adie ? Merendek dgn Syira Mooooyyyyy ~ haha .
Btw , lps ni tade tau , jgn rindu i * kejam tak ?
Hahaha , no lah , lps ni i mesti rindu you punye lah , takkan rindu boyfriend baru punyee , haha *Joke :D
Tuhan , jagakan diaaaa ~ dia kekasihku ~ kan tetap milikku ~ aku sungguh mencintai ~ sungguh menyayangi ~ setulus hatiku ~ bak kata lagu Tuhan jagakan dia by motif band <3
Nanti i dah balik asrama jaga diri elok-2 ye pundek , haha . Jgn nak merendek sgt dgn awek baru ye :DD I tahu i lempang you cukup-2 >.<
Nak tanya boleh ? I ni teruk tak ? Mesti teruk kan ? Hahahahahhaha .

Untuk pengetahuan korg , Adie ni rasenye dah bnyk kali sabar dgn aku tau :D
Rasenye bnyk kali dah aku kata nak cari boyfriend baru , scandal baru , die diam die diam , haha tp aku tahu die bengang >.< Lagi , aku ni suka pukul die , haha mesti die rase nak pukul balik je . Haha , korg , tu lah tabiat aku . Tgn aku mmg tak reti dok diam , ade je yg kene penumbuk penampar aku , haha :DD
Dia ni suke smoke , urgh tak sukaaa ! Urghhh ~ haha .
Btw , buruk perangai dia mcm mana pun , aku sayang die . Sayang la bodoh , haha .
Mesti die letih kan layan aku yg gila ni ? HAHAHA . Dahdah , tak sayang aku sudah . huh >.< ~
Tak sayang pergi cari awek baru . HAHAHAHHAHAH .
Dahlah dahlah , iloveyousomuchbie <3

writtern @3:32 AM