<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7627726895001401848\x26blogName\x3dSyiraMOY\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://membebelmaknenek.blogspot.com/\x26vt\x3d2333203169671218931', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
JazmalHardi'sWife
FOREVERLOVE


Hi everyone ! Enjoy it :*

Photobucket


____________
30.11.11

WTF WTF WTF WTF :)

Hello babes :)
Ape kene dgn aku neh ? Haha , gile ap ? Skrg neh aku dah taktahu nak update ap nth dekat blog , mesti korang pun bosan gile nak bace kan ? BHAHA . Alahai , aku pun taktahu dgn hidup aku skrg . Ehh gila doe , bile habis makan jeh , aku sakit perut then muntah . Takkan demam lagi kot ? Tuu laa kau Syira , pegi main hujan lagi . Nah kau , nee balasannyee .

Ape lagi la salah aku wehh dekat kau ? Ap aku buad lg bhai ? Haih , mmg aku jelah punce kan ? AKULAH PUNCE KAN :)
Best , great , good :) Aku mmg suka mcm nee , suka gilaa babengg . Takkan lah aku nak keluar dgn jana pun salah . Kalau dah salah sgt , lps nee mmg aku dok jelah umah , Bia aku mendap jeh kat umah okay :) Aku tak kisah . Memang tak kisah :) Lg stu , ingt aku tak terase ke dgn status kau ? Ap yg kau panas hati sgt dgn aku haa ? Kalau kau ckp direct ta boleh ke ? Takpelah , lain kali , kau cari lah lagi ap salah-2 aku yee ? Kalau tak dpt , dpt-2 kan lah okay :) Takpe , aku mmg dah biase kene mcm nee . Biase sgt :) Kbaii 143 .

writtern @10:11 PM

Fcuk fcuk fcuk :)
29.11.11

HAAIIIHHHHHHHHH , AKU NAKKK MENANGISSSSSSSSSSSS ! babeng babeng babeng ! KAU , JGN NAK CARI POINT SGT DGN AKU , TAKNAK AKU CKP DIRECT JEE :)

writtern @8:00 PM

Useless Babe :)
25.11.11

Heyyo ,
Korang sihat tak ? Hihi , yg tak sihat tu bwk2 lah pegi klinik okay :)
Btw , aku dah officially break with Muhammad Akmal Bin Norazmi . Haha sebab ap ? Ask him okay . Aku dah tak terhegeh dah dekat kau :)
Btw friends , dia tipu aku guna number mama dia XD ayat tak boleh blah weii , Dia tipu untuk ape ? Dia kata jelouse . Omg . Tolong lah faham , bila couple kau buad aku mcm tunggul , taknak text and call aku , tp bila aku couple dgn Rais , bru kau nak terhegeh-hegeh call and text me . Ape game kau sebenarnye dude ? U're suck babe !
Encik Rais , boleh tak awak tu kurangkan touching awak tu . Amboi amboi , touching mengalahkan perempuan yee :) Lagipun kata Kim , perangai Kim manada kuat touching lah bie .
Dahdah , yelahyelah , saye yg salah okay :) Mintak le maaf dekat hang le niee . Dahdah , tak usah nak gedik2 nak touching dah , esok saya dah takde kat sini tau . Byebye budak sepet :)

writtern @8:30 PM

20.11.11

heyy all :) watcha doin babe ? sihat ? aku Alhamdulillah sihat . hee .

jap lagi aku nk balik ipoh dah , weeee , best nyee , kat sini mendap gilegile tau tak , haha . aku sampai2 terus mau lpk with janayana XD

btw , kau , aku nak mintak maaf , aku tak tahu lah ap kene dgn aku mlm td , aku pns hati sgt sbb kau tibe2 nak kaitkan aku dgn aiman , lgpun wehh , aiman tuhh mmg kwn aku , die ckp ily bagai uh , aku sikit pun tak kisah , lgpun bukannye aku coup dgn die pun , haih . yee aku tau aku yg salah , tp kau pun kene lah phm , adat berkawan kan kalau laki pmpn kawan ? hm , aku tau aku yg salah lg . haih , sorry . aku syg kau la ngok ! haih , bodohnya aku ken ? ta pyh na delete post lah , delte jeh aku skali , sorry ganggu kau . Salam 

writtern @2:48 PM

Friendship Never End Ryte ?
18.11.11

Hye all . Sihat ? Aku Alhamdulillah sihat . Cuti sekolah dah start kan ? So ape perancangan cuti sekola korang semue ? Hope enjoy okay :)
Btw , aku nak bgtahu , aku dah break dgn sidia yang aku sayang , bukan gaduh , tp kami ad sebab yg tertentu , sedih la jugak , tp takpe , kalau ade jodoh tak kemane lah kan ? April datang , November pergi . Sesetengah orang yang knl aku je phm maksud ni :)
Btw , hidup aku skrg asyik nak online , melalak , hafal lagu dan melepak XD
Aku rindu lah kat kau :'( rindu sgt2 , tp ap boleh buad :)
Mey , Jana and Yana , thanks aww korangg :) Korang the best :)

Btw Rais , kau teruskan lah dgn perangai kau tuh , Hebat sgt ke jd Drunker nie ? HEBAT sgt lah kan ? Aku pun na ikut lah mcm tuh , please laa wehh , be matured ! youu dah 19 , bukan 9 tahun . Kau takkan faham aku lah weh . Aku nie lain , Perangai aku lain . Aku mmg sosial , mmg lepak dgn budak laki , tp aku bukan mcm minah manjoi tuh okay . BE MATURED !

Muhammad Safuan Bin Rosli , Al Fatihah :'(
Abg Wan , Ia tibetibe rindu sgt kat abg , kenape abg pegi awal sgt . sian ia ken ? dalame ia tak ckp dgn abg wan , rindu sgt2 ,

writtern @11:45 PM

down .
2.11.11

hey all :]
pelik ak mcm mne aku boleh update blog ? Act aku balik , nak hantar buku teks . Hurm , aku dah takde pape nak diceritakan . hidup aku makin lama makin menurun , and my result DOWN :) dan aku mmg suke sgt . peace yoo :] !

Hurm , boyfriend ? Aku yg beria lebih , Dia ? Bagi die , aku dah takd pape . Ye ! mmg aku jelouse . JELOUSE . Menipu kalau aku selame aku coup dgn die , aku takd jelouse . dieee .... Buat aku nangis lagi , SAYANG ? perkataan sayang tuh dah takd buat aku (:
perkataan sayang tuh untuk adik die :) FINI . great babe , tace care of him , akuu sukaa sgt dgn korangg buad aku mcm niee , hihi , sukaa doe :]
Hi Akmal , terima kasih awak :) thanks a lot my dear . Oopss , im sorry , i should not called you dear anymore coz u're the other girl own :]
Sorry saya tak sengaja baca inbox awak .
Awak kata kat kawan awak , ELLYANA , yg awak single . Okay , saye tau awak nak tackle die ken ? takpelah , i hope youu tak main2 kan die (: i hope youu hargai die , jgn youu layan die mcm youu lyn i tau :) its hurt a lot :) Btw , mcm FIRA , youu dahh delete die , coz what ? i hate her ryte ? now , takp lah , awak nak contact die , go ahead :']
Nzrl pun dah takd in my friendlist , coz what ? You hate him . i'll do it for you , but HASILNYE ? Hurm , i Thought i kat hostel i can talk with you , but . useless . i cari duit syiling :'] sbb nak call you , tp off handphone . Takpe , ade numbe baru kan ? biasa lah :) Its okay , skrg orang yg rapat with me semua pergi termasuk kwn sndiri :] when i read ur inbox , i cried . its really hurt me . hurts me a lot :'] Btw esok 3 Haribulan , awak pun sure mmg tak ingat kan ? sy ckp nie bru awak ingat kan ? takpelah , maybe 3April tuu Hari Sejarah buat sy :'] *RELAX SYIRA , AKMAL SEBENARNYE MMG TAK SYG KAU DAH . Bye .

writtern @9:18 PM